Skip to main content

tel: 016/295-310
fax: 016/296-849
mob: 063/83-43-001
stojanovicstanisa@gmail.com

ramovi-za-slike

Ramovi za slike

Ramovi za slike su nešto što se podrazumeva i što sliku čini lepšom, važnijom i privlačnijom.

Da li tražite savršen način da prikažete svoje omiljene uspomene i ukrasite svoj dom ili kancelariju? Naša firma za uramljivanje slika je upravo ono što vam treba!

Naša firma nudi širok izbor lajsni i stilova koji će savršeno odgovarati vašim slikama, fotografijama i umetničkim delima. Bilo da tražite klasični drveni okvir ili nešto jedinstveno i personalizovano, stručno ćemo vam pomoći da odaberete savršen okvir za vaše potrebe.

Naša firma nudi

Naša firma nudi i profesionalno uramljivanje umetničkih dela, diploma i drugih vrednih predmeta. Dovoljno je da nam date dimenzije slike i izaberite lajsne, a nama poverite zadatak koji će biti odrađen sa najvećom pažnjom i kvalitetom. Garantujemo da će vaša slika izgledati savršeno u okviru.

Kao dodatnu uslugu, nudimo i konsultacije za dizajn enterijera kako bismo vam pomogli da odaberete savršenu kombinaciju ramova i slika za vaš prostor.

Posetite nas danas i dozvolite nam da vam pomognemo da stvorite divne uspomene u kojima ćete zauvek negovati i uživati. Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije sa našim stručnim osobljem.

Popunite priložene forme i naručite ram za svoju sliku.

Mi ćemo vam je poslati kurirskom službom.

ramovi-za-slike